Solucions integrals en portes i finestres d’alumini

Confort, estalvi, eficiència i seguretat per a les teves portes i finestres d’alumini

Qualitat i garantia

El servei al client és un dels nostres estendards. Ens avancem als nous temps per a oferir-te solucions integrals i a mesura, que s’adapten a les teves necessitats.

Dissenyem i distribuïm sistemes de tancaments d’alumini en col·laboració amb els proveïdors més avantguardistes del mercat. Productes d’una qualitat garantida, per a oferir-te els millors resultats en confort, estalvi, eficiència i seguretat.

SOL·LICITA’NS MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS NOSTRES TANCAMENTS D’ALUMINI

Eficiència energètica

Portes i finestres d’alumini per a la sostenibilitat

En centroalum ens unim al foment de l’eficiència energètica a través del desenvolupament d’innovadors sistemes que garanteixen el confort i el benestar de l’usuari, al mateix temps que respecten i cuiden el medi ambient.

Gràcies a les noves tecnologies obtenim perfils d’alumini més complexos que aconsegueixen nivells superiors en matèria d’aïllament, seguretat i hermeticitat, garantint un major estalvi energètic.

D’aquesta manera, ens unim als nous estàndards per a la construcció d’edificis de consum gairebé nul i cases passives o Passivhaus; a través de sistemes eficients de portes i finestres d’alumini.

DESCOBREIX LES FINESTRES D’ALUMINI PASSIVHAUS DE LA SÈRIE RENOVA PR RPT 75 C16

Seguretat en els sistemes d’alumini

Els sistemes d’alumini que asseguren el teu futur

La seguretat dels edificis i de les persones que els habiten és una de les nostres metes. Per això, treballem en el desenvolupament de sistemes de tancaments d’alumini que garanteixen la seguretat de cada espai.

Una de les principals inquietuds del client a l’hora de triar un sistema és saber el nivell de protecció que pot arribar a oferir-li.

Els nostres tancaments d’alumini passen els assajos certificats més exigents en matèria de seguretat. Treballem conjuntament amb les empreses més avantguardistes, en la fabricació i distribució de ferratges, amb l’objectiu de conjuminar els millors materials del mercat i desenvolupar els sistemes de tancaments d’alumini amb les millors garanties.

CONEIX LES FINESTRES PRACTICABLES RENOVA PR RPT 70 HO C16 AMB EL CERTIFICAT RC2 DE SEGURETAT