Història de Centroalum

+30 anys treballant per a oferir-te les últimes tendències en sistemes d’alumini.

Des de Quan?

Des de fa més de 30 anys treballem per a oferir-te les últimes tendències en sistemes de tancaments d’alumini. Comptem amb un equip d’experts altament qualificats i compromesos que responen a les necessitats actuals del mercat.

 

La nostra Experiència

La nostra experiència ens ha demostrat que els valors i les capacitats de l’equip humà són claus per a assegurar la satisfacció dels nostres clients. Així, apostem per proporcionar-te un servei especialitzat, pròxim, ràpid i eficaç com a segell de garantia.

Des de l’any 2008 Centre de l’Accessori, empresa referent en la distribució d’accessoris per al taller d’alumini, passa a formar part de Centroalum.

Cap al Futur

L’any 2017 renovem el nostre showroom creant un espai únic, pensat perquè els nostres visitants puguin veure, tocar i sentir un ampli ventall de sistemes de tancaments d’alumini.

A Centroalum caminem cap al futur de l’arquitectura amb la implicació d’un equip de professionals que dissenyen i distribueixen els sistemes més adequats per a cada projecte, en tota Catalunya i la Comunitat Valenciana.

CONEIX-NOS MILLOR CONSULTANT ALS NOSTRES EXPERTS